Organisatie Zomerdagkamp

Het kamp wordt ieder jaar georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers die het kamp een warm hart toedragen. De organisatie valt onder de paraplu van de Raster Groep.

De vrijwilligers zijn verdeeld over verschillende werkgroepen. Van iedere werkgroep lees je op deze pagina een korte beschrijving.

Werkgroep financiën

Deze werkgroep zorgt ervoor dat alle financiële zaken rondom het kamp in goede banen worden geleid. Ook onderhoudt zij de contacten met de gemeente en Raster.

Werkgroep Materialen

De werkgroep Materialen regelt alle benodigde materialen en zaken hieromheen. Zij zorgen er onder andere voor dat de tenten in de juiste opstelling op het veld komen te staan en dat de elektriciteit en apparatuur georganiseerd is. Maar zij regelen ook de kartonnen dozen en pallets waarmee de kinderen flink kunnen bouwen.

Werkgroep Administratie, Communicatie en Sponsoring

De Administratie & Communicatie-werkgroep regelt onder andere de aanmeldingen, het ontwikkelen van het informatieboekje, het beheren van de social mediakanalen en de website, het beantwoorden van alle vragen én het benaderen van de sponsoren. Ook onderhouden zij de contacten met de vrijwilligers.

Werkgroep Keuken

De keukenwerkgroep zorgt voor het drinken voor de vrijwilligers en de lekkere snacks die de kinderen op het kamp krijgen.

Werkgroep Survival

Het hoogtepunt voor de kinderen van groep 7 & 8 is de survival op maandag en dinsdag. Deze werkgroep zorgt ervoor dat deze kinderen een ervaring beleven die ze nooit meer zullen vergeten!

Werkgroep Activiteiten

De Werkgroep Activiteiten laat hun creativiteit de vrije loop en bedenkt en organiseert de leukste activiteiten om er voor de kinderen een onvergetelijke week van te maken.