algemene informatie voor deelnemers

Op deze pagina lees je alle informatie voor deelnemers aan het Zomerdagkamp 2023. We hebben ook een pagina met praktische informatie voor vrijwilligers.

Het onderstaande kan wijzigen door omstandigheden zoals extreem weer. Let dus altijd goed op je e-mail of het Facebook- of Instagram-account van het Zomerdagkamp, voor het laatste nieuws.

Begin- & eindtijden

Alle dagen verzamelen we om 9:45 uur op de parkeerplaats van SV Schalkhaar. Je loopt dan met je eigen groep naar je kamptent.

Het kamp is alle dagen om 16:00 uur afgelopen. Je wordt opgehaald vanaf de parkeerplaats van SV Schalkhaar of je mag zelfstandig naar huis gaan.

Woensdag 26 juli is het waterdag. Trek die dag thuis alvast je zwemkleding onder je gewone kleding aan en neem een handdoek mee (waar je naam op staat). Neem eventueel ook (extra) droge kleding mee. En: SMEER JE GOED IN VOORDAT JE KOMT!

Op donderdag 27 juli zijn ouders en verzorgers vanaf 15:00 uur van harte welkom bij de afsluiting van het Zomerdagkamp. De afsluiting duurt tot 16:00 uur.

We vragen je zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar het Zomerdagkamp te komen. De parkeerplaats van SV Schalkhaar wordt gebruikt om alle groepen te verzamelen, dus laat – als het gaat – de auto thuis.

Neem dit iedere dag mee

Een tas met daarin:

  • Een handdoek
  • Zonnebrandcrème (SMEER JE GOED IN VOORDAT JE KOMT!)
  • Een lege drinkbeker, want in elke tent staat een jerrycan water én een jerrycan ranja waarmee je zelf je beker kunt vullen
  • Een leeg bakje, om uit te eten
  • Fruit (om in de ochtend te eten)
  • Lunch (om in de middag te eten)
  • Een fles water, die je ook de hele dag mag bijvullen

Draag tijdens het kamp makkelijk zittende (oude) kleding, waarvan het niet erg is dat het een beetje vies wordt. Zit je in groep 23? Trek dan dichte schoenen aan als je naar het kamp komt, want je werkt met pallets en spijkers.

Tip: Zet overal je naam op en in, ook op je tas. Dan weten we van wie het is, als het verdwaald raakt.

leiders & organisatie

De organisatie herken je aan hun blauwe shirts. De jongvrijwilligers aan hun groene shirts. Is er iets belangrijks wat we moeten weten? Spreek dan één van de personen in de blauwe shirts aan.

Voel je je gepest, niet lekker of is er iets anders? Ook dan kan je één van de mensen in de blauwe shirts aanspreken en zij helpen je verder.

allergisch of overgevoelig?

Kan je niet zo goed tegen een bepaald soort eten of drinken? Dan raden we je aan om zelf je eigen snacks mee te nemen. Wil je weten wat er per dag wordt uitgedeeld aan snacks? Of wil je wellicht een alternatief meenemen voor de eetbare versieractiviteit op donderdag? Mail dan naar zdkschalkhaar@gmail.com. We denken graag met je mee.

AVG

Het is natuurlijk superleuk om met anderen te delen hoe geweldig het Zomerdagkamp is, maar we vragen je om geen foto’s te maken of deze alleen voor jezelf te houden, dus niet te delen. Als organisatie maken we wel foto’s , maar hierbij zorgen we ervoor dat de kinderen niet herkenbaar in beeld komen. Meer informatie over onze AVG-richtlijnen lees je hier.